Vestager og Sareen præsenterer ”Familiernes Økonomi”

19-05-2014

Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager og minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold, Manu Sareen, inviterer til præsentation af analysen ”Familiernes økonomi - fordeling, fattigdom og incitamenter”.

Hvem har oplevet de største stigninger i indkomsten? Hvordan har forskellene i indkomst udviklet sig? Og hvor stor er familiernes tilskyndelse til at arbejde og spare op? Det er nogle af de spørgsmål, man kan finde svar på i ”Familiernes økonomi - fordeling, fattigdom og incitamenter 2014”.

Med "Familiernes økonomi 2014" er det desuden første gang, at regeringen fremlægger sin fattigdomsredegørelse. Redegørelsen skal hvert år belyse udviklingen i økonomisk fattigdom og komme med dybdegående analyser, der kaster lys over årsagerne til og konsekvenserne af fattigdom i det danske samfund.

Hele analysen bliver præsenteret på et pressemøde onsdag den 21. maj af økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager og Manu Sareen, minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold.

Sted: Økonomi- og Indenrigsministeriet, Slotsholmsgade 10, mødelokale 1107.

Tid: Onsdag den 21. maj. Pressemødet starter kl. 11.00.

Den trykte udgave af ”Familiernes økonomi - fordeling, fattigdom og incitamenter 2014”, vil være tilgængelig for medlemmer af pressen fra kl. 10.30. På det tidspunkt vil der være adgang til lokalet, hvor man kan orientere sig i materialet. Vær opmærksom på, at analysen er klausuleret frem til kl. 11.00.

”Familiernes økonomi - fordeling, fattigdom og incitamenter 2014”, vil være tilgængelig sammen med en pressemeddelelse på oim.dk fra kl. 11.00. 

Kontakt