Ministeren på besøg i nye almene taglejligheder i Postparken i Kastrup

26-04-2022

Mandag eftermiddag besøgte indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek den almene boligafdeling Postparken i Kastrup, der i forbindelse med en større renovering har fået udnyttet de gamle loftsrum til nye store taglejligheder.

I de store byer og især i hovedstadsområdet er der ikke mange ledige grunde tilbage til at bygge nye boliger på. Derfor håber indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek, at flere almene boligforeninger vil udvide de eksisterende boligforeninger ved for eksempel at udnytte loftsrummet.

Et godt eksempel på dette er Postparken i Kastrup, der netop er ved at have færdiggjort et større renoveringsprojekt, hvor alle de 285 almene boliger er blevet moderniseret. Heraf er 86 af lejlighederne blevet udvidet til store toetagers boliger ved at inddrage det overliggende loftsrum.

Projektet har givet over 4.000 nye kvadratmeter til boligforeningen, og de nye fire- og femværelses taglejligheder egner sig godt til større familier, der gerne vil bo i hovedstadsområdet. Derudover er der blevet etableret 30 såkaldte tilgængelighedsboliger til ældre og gangbesværede med niveaufri adgang og større badeværelser.

Herunder fortæller Kaare Dybvad Bek, hvad han fik ud af besøget i Postparken: